Rólunk

King Csillár

Egy rosszul megválasztott világítási rendszerrel egy egyébként jól megtervezett enteriőrt is el lehet rontani. Egy jó választással pedig tökéletesíteni, erősíteni azt. A King Csillár ezért kínálja most modern dekoratív lámpatestekből álló termékcsaládját bármely otthonhoz.

Egy lámpának nem csak az adott funkciónak kell megfelelnie, hanem esztétikusnak és a belső dizájnhoz is kell illeszkednie.  Ne csak világítson, hanem ízléses és a környezetbe illő is legyen. Cégünk többféle megoldást kínál, hogy mennyezete egyedivé váljon. Egyéb hangulati világítással is növelhetjük harmónia érzésünket, amihez szintén több megoldást ajánlunk. Mint például:

  • Polcok, falfülkék megvilágítása spotokkal vagy LED szalaggal,
  • Lámpatesteink rejtett hangulatvilágítása. (Nappaliban kifejezetten hangulatos, ha az esti televízió nézéshez tudunk valami háttérvilágítást kapcsolni.)

Ezekkel az ötletekkel a King Csillár többet tesz otthona puszta világításánál. Lámpáink életre keltik otthona minden szegletét. Prémium minőségű formákkal és a kiváló minőségű anyagokkal. Minden darabot tiszta vonalvezetés és az anyagok, fa, bútorlap, üveg, fém és textíliák harmonikus használata jellemez, ami bármely helyiséghez vagy stílushoz illik. Lámpáinkat, ha igénylik mozgás érzékelővel, távirányítóval (Rádiós, WiFi) szereljük, hogy kényelmét maximálisan szolgálják.

A mindenkori jogszabályokban előírtakon és az Általános Szerződési Feltételekben található jótállási feltételeken túl, Társaságunk arra törekszik, hogy ne engedje el vevői kezét, a vásárlást követően.

Forduljon hozzánk bizalommal az esetlegesen felmerülő problémáival és kérdéseivel kapcsolatban.